youtube instagram Facebook

Irodai recepció kialakítása, az Ön elképzelései szerint!

Irodai recepció kialakításában is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Keressen minket egyedi belsőépítészeti megoldásokért, teljes körű szolgáltatásért!

Minden cégnél a recepció és az ügyfélváró az, amivel először találkozik a betérő ügyfél. Az enteriőr kialakítását ezért nem szabad elkapkodni, fontos, hogy jól átgondolt, funkcionális, ugyanakkor a cég arculatához is illő teret hozzunk létre. Az irodai recepció, valamint az ügyfélváró kialakítását érdemes csapatunkra bízni, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren és mindenben maximálisan a Megrendelő elképzeléseit helyezzük előtérbe. Célunk, hogy az arculathoz illeszkedő, korszerű irodabútorokkal ellátott teret hozzunk létre, ahol öröm dolgozni és ahova jól esik betérni.

Év elején kaptunk megbízást a Bahamas Kft.-től, ügyfélvárójuk és recepciójuk megújítására, modernizálására. Az 1994 óta működő cég mára az ország egyik vezető mirelit élelmiszer beszállítójává nőtte ki magát. A lassan 30 éve működő cég életében 2022-ben eljött az idő a teljes megújulásra. Ez érintette a webes megjelenésüket, új arculati tervet kaptak, új külsőt kaptak az autóik és nem utolsósorban a telephelyüket, irodáikat is fejleszteni kezdték. Így kaptunk felkérést erre a projektre, ahol három versenyző közül választottak ki minket. Érdekesség, hogy mi adtuk a legmagasabb árajánlatot és a leghosszabb teljesítési határidőt egyaránt, de a referenciáinknak köszönhetően ezek ellenére is minket választottak.

Az irodai recepció kialakítása során szabad kezet kaptunk szinte mindenben, és így a viszonylag kis alapterületű térhez bátran nyúlhattunk. Az egyik válaszfal kivételével egy plusz helyiséget csatolhattunk az eredeti recepciós térhez, amely így másfélszer akkora lett, mint volt. Mivel az álmennyezetet is teljesen átalakítottuk (faburkolatot kapott), így ott is tudtunk belmagasságot nyerni, melynek szintén térhatás növelő szerepe volt. A bejáratot kétszer akkora elektromos tolóajtóra cseréltük, aminek köszönhetően az egész tér sokkal világosabb lett, hiszen jelentően megnőtt a beáramló természetes fény mennyisége. A funkciók tekintetében kialakult és világos útmutatást kaptunk: szükség van két fő recepciós pultra, kényelmes ügyfélváró kialakítására asztalokkal, dekoratívan elhelyezett hűtőkre, vevőinformációs monitorokra, digitális megrendelésfelvevő terminálokra, prospektus kihelyezésre. Mindemellett persze szükséges volt egy mai, modern, de mégis melegebb hatású enteriőr kialakítása. Az irodaberendezés ezért korszerű, de stílusában maximálisan illeszkedik a cég arculatához.

Ügyfelünk rendkívül elégedett volt a végeredménnyel, az általunk tervezett irodadesign teljes mértékben megfelelt minden elvárásának. Amennyiben Ön is hasonló felújítás előtt áll, kérje bátran ajánlatunkat irodai recepciós pult kialakításárabemutatóterem létrehozására! Cégünk szívesen áll rendelkezésére az elképzelései megvalósításában, teljes körű szolgáltatást nyújtva. Részletes tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma, a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!