Mindenki máshogy képzeli el a tökéletes bisztrót. Van, aki kopottasnak és otthonosnak, és van, aki modernnek és csillogónak, de egy közös mindegyikben van, ez pedig a házias konyha. Azonban hiába a legfinomabb ételek széles választéka, ha a bisztró nem hozza hangulatba a vendégeit!

Egy étterem legfőbb feladata, hogy kiváló ételeket kínáljon vendégeinek. Azonban hiába a világszínvonalú konyha, ha a betérők nem érzik jól magukat a helyen, mert az enteriőr hangulattalan, vagy épp olyan, amit az emberek nagy többsége nem kedvel. Ha olyan étterem megnyitását tervezi, ami nem csak csalogatja, de marasztalja is a vendégeket, keressen bennünket a belsőépítészeti munkálatokkal kapcsolatban!

Fodrászatot szeretne nyitni vagy a meglévő üzlethelyiséget alakíttatná át? A cél megvan, de az ötletekkel bajban van? Ezzel nem is Önnek kell törődnie! Forduljon hozzánk bizalommal és bízza tapasztalt belsőépítészekre az új üzlethelyiség kialakítását!

Egy régi ügyfelem számára terveztem ezt a kis gyorséttermet, Nagykovácsiba. Izgalmasan indult a munka, mivel már az étteremtervezés elején kipattant egy ötlet, mely nagyon megtetszett a megrendelőmnek.

Meghívást kaptunk a Design Days Caracalla 2017-es rendezvényére, mely minden tekintetben zseniális volt.

Médiafal még mindig... Most gyerekeknek készítettünk egy forgatható médiaállványt, mely nekünk is kihívás volt a belsőépítészet területén.

és persze a munka nem állt meg, a Delicatesben egy zöldségesüzlet is kialakításra került.

 

Érdekes felkérést kaptunk a közlemúltban, h tervezzünk egy delicatest Pilisvörösváron.

A design szó manapság rendkívül közkeletű kifejezés. Szinte nap mint nap használjuk, mégis talán kevésbé vagyok valódi jelentésével tisztában, mint amennyire magabiztosan alkalmazzuk valamire.

Az Egri várról tudni érdemes, hogy Magyarország második leglátogatottabb vára, ahol rengeteg turista fordul meg. Az étterem komplett alapterülete 250 m2, melyet 3 funkcióra osztottunk fel. Alapvetően az étterem a fő vonal, de emellett terasz, kávézó és egy különterem is kialakításra került. Az étterem elrendezése úgy lett kialakítva, hogy az rendezvények számára is ideális legyen. A különterem asztala pl. esküvő esetén U lakba átforgatható, és a főasztal így könnyen kialakítható.

Egy újabb tervezési munkámat látjátok, ahol a néhány éve vásárolt budai társasházi lakást kellett aktualizálni. A Megrendelő abszolút partnernek bizonyult és mindenben konstruktívan tudunk együtt dolgozni.

Az Egri várétterem további belső látványtervei, az előtérre, fogadóteremre és a kávézóra.Az étterem végül az 1552 nevet kapta. Rengeteget küzdöttünk a műemlék-felügyelettel, hogy a lebontott falak, burkolat formájában visszakerüljenek az étterembe, de sikerült :) Májusban nyitás!

A várétteremben igény volt egy olyan exkluzív különteremre is, ahol kisebb társaságok, rendezvények is szeparáltan vacsorázhatnak, szórakozhatnak. A helységhez külön mosdó is ki lett alakítva. Nagyobb rendezvények, esküvők esetén, a 4 szárnyú üvegajtó által a többi térrel egybenyitható a terem, illetve az asztalok átforgatásával mindenki kifelé tud nézni a teremből.

Az Egri várétterem egy eddig elkészült részlete, a középső terem. A képek a terveket és a jelenlegi állapotokat tükrözik. A teremből közvetlen kilátás nyílik a városra. Ezen kívül még három nagy helység van tervezés alatt.

Egy igen különleges munkát sikerült az idei év folyamán elnyernünk Egerben. Több projektben is közreműködtünk már ebben a városban, de ez talán mindegyiken túltesz. Az Egri várrekonstrukció keretében sikerült megnyernünk egy új étterem, kávézó és terasz tervezési munkálatait. Az egri vár, a második legnépszerűbb és leglátogatottabb vár ma Magyarországon. Ezt az átalakítandó szárnyat a 18. században építették az épületegyütteshez. Mivel az épület műemlék, ezért elég sok akadályba, megkötésbe ütköztünk a tervezés során. Az épület az elmúlt századokban képtár-könyvtár funkciókat látott el. A fejlesztés során egy kb. 100 fős étterem és kávézó kialakítása volt a cél, ahol is a turisták és a helyi lakosok egyaránt célközönségként szerepeltek. Az étterem kialakításánál figyelembe kellett venni a helyi adottságokat, megkötéseket, a történelmi hátteret egyaránt.

Az előző FB újságcikk alapján, egy idén nyári munkámat láthatjátok, Egerben,a Bolyki Pincészet rendezvényépületét.

Nemrégiben fejeztük be ezt a nappali koncepciótervünket, mely most van kivitelezés alatt. A ház már évekkel ezelőtt elkészült, de csak most került sor a belső megtervezésére. A 4 méter feletti belmagasság tette érdekessé a tervezést, mely sok lehetőséget adott számunkra is.

ElsőElőző12KövetkezőUtolsó
1. oldal / 2