Magunkról

zsolt22005-ben alapítottam a cégünket, mely kezdetben, mint vállalkozás, ma pedig Kft. -ként funkcionál. Egyik fő tevékenységünket tekintve belsőépítészeti tervezéssel és lakberendezéssel foglalkozunk. Feladatunk, hogy  új megoldásokat, színhatásokat, hangulatokat, harmóniát javasoljunk,  és ez által új lehetőségeket, megoldásokat mutassunk Ügyfeleink számára. A másik fontos feladat számunkra, hogy a látványtervek segítségével bemutassuk és összegezzük az általa eddig látott és elképzelt stílusokat és berendezéseket. Fontos hogy mindezeket figyelembe véve megtaláljuk azt a megfelelő egyensúlyt, ami a Megrendelő által támasztott igényszint és a tervezői szabadság között húzódik. 

 Az elmúlt években kellő tapasztalatot szereztünk a legkülönbözőbb anyagismeretekben, kivitelezések és lebonyolítások terén és nem utolsó sorban a ügyfél és üzleti kommunikációban.  Az évek során egyre jobban elmélyültünk abban, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, így már évek óta a tervezés mellett az igényes egyedi bútorgyártással vált teljes körűvé szolgáltatásunk. Az utóbbi időben több felkérést is kaptunk különböző üzletek, éttermek, kávézók tervezésére is, melyeknek szintén szívesen tettünk eleget.

Fontosnak tartjuk, hogy az így megszerzett tapasztalatokkal és eredményekkel nem elégedhetünk meg, hanem időről időre meg kell újulnunk és fel kell töltődnünk,  hogy ezáltal minden munkát maximális lendülettel  és kellő kreativitással tudjunk elvégezni.  Továbbá szintén nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy naprakészek legyünk az aktuális trendekben, stílusokban, anyagokban és technológiákban.  Ezt a folyamatos képzésekkel, kiállítások, előadások és vásárok látogatásával frissítjük fel. Igazán ebben látjuk a fejlődés zálogát. Fontosnak tartjuk ügyfeleink visszajelzéseit, kritikáit is, melyből tovább építkezhetünk, másrészt ez megerősít, hogy eddig jó irányba haladtunk.

Máté Zsolt / tervező