youtube instagram Facebook

Mi a titka a magánkórházak belsőépítészeti tervezésének?

Ha szeretné, hogy a leendő páciensek egyetlen pillantással meggyőződjenek a magas színvonalról, bízza ránk a magánkórház belsőépítészeti tervezését és kivitelezését!

Ahogy sorra nyílnak a privát orvosi intézmények, úgy kap egyre nagyobb figyelmet a brandépítés, ami az egészségügy területén egy kifejezetten kényes dolog. Bizonyára Ön is jól tudja, hogy egy ilyen cég nem engedheti meg magának, hogy tolakodóan kommunikálja az üzenetét, ugyanakkor meg kell győzni a leendő pácienseket, és ezt az egyensúlyt bizony nem könnyű megtalálni.

Bizalmi szolgáltatásról van szó, ahol a szavak helyett olykor sokkal beszédesebbek a hangulatok, ezért is van olyan nagy jelentősége az enteriőrnek. A magánklinikák, egészségközpontok belsőépítészeti tervezése során arra kell törekedni, hogy minden részlet profizmusról árulkodjon, mégis barátságos tudjon maradni. Hogyan lehet ezt elérni?

A színek, formák és anyagok jelentősége felértékelődik ezen a területen, az esztétikai értéken túl azonban a látvány pszichológiai hatását is át kell gondolni. Amit mindenképpen meg kell jeleníteni, az a tisztaság és higiénia érzése, ezért ilyen környezetben többnyire a fehér szín az uralkodó, amit viszont egy picit lágyítani kell ahhoz, hogy ne legyen túl steril.

Egy csipetnyi természetességgel, pasztell árnyalatokkal, fényekkel lehet elérni, hogy a privát orvosi intézmények belsőépítészeti tervezése a várt hatást hozza. Ebbe a miliőbe kell belecsempészni a már meglévő arculati elemeket, hogy végül az egész egy harmonikus összhatást eredményezzen, határozott, de megnyugtató legyen.

A magánkórházak, gyógyászati centerek belsőépítészeti tervezése olyan feladat, amit csak igazán jó szakemberekre érdemes bízni, hiszen nem kevesebb múlik rajta, mint a leendő páciensek bizalma. Jól megalapozott elméleti tudással, tapasztalattal és kreativitással lehet megtalálni azt az érzékeny egyensúlyt, amire szükség van egy ilyen munkához.

Mi már bizonyítottunk ezen a területen, ezért érdemes közelebbről is megismerkednie tevékenységünkkel. Tekintse meg referenciáinkat magánklinikák belsőépítészeti tervezése, kivitelezése terén, és ha úgy véli, ránk van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!