youtube instagram Facebook

Magánlakás belsőépítészeti tervezése glamour stílusban

Szeretnénk megosztani az egyik legutóbbi munkánk eredményét és izgalmas részleteit; egy magánlakás belsőépítészeti tervezése volt a projektünk.

Megkereste belsőépítészeti irodánkat egy régi kedves ismerős, egy házaspár, akik a budai rakparton vásároltak ingatlant az egyik, ott épült társasházban. A lakás egyik érdekessége, hogy a Parlamenttel szemközt helyezkedik el, amit az erkélyen állva lehet megcsodálni. A pár stílusos belső térre vágyott, amit 2-4 fő is kényelmesen tud használni.

A magánlakás belsőépítészeti tervezése során végül a modern és a glamour irányzat között félúton találtuk meg közösen azt a belsőépítészeti stílust, ami a lakás sajátja lett. A modern stílust a letisztultság, az egyszerű vonalvezetés és kevés, de karakteres színhasználat jellemzi. A glamour ennél dekadensebb, csupa ragyogás, csillogás, aminek a célja a szépségre irányítani a fókuszt. Sajátjai a látványos, dekoratív lakberendezési elemek, a finom kelmék, az aranyló színek.

A tereket úgy alakítottuk ki, hogy akár négy fő is tartózkodhasson egyszerre a lakásban, így a nappali kanapéja vagy a bárpult is képes plusz főt fogadni. Rendhagyó módon a klímát a hűtő fölé építettük, ami kétirányú hűtést és fűtést tesz lehetővé, a fürdő és a háló sem marad ki a klíma működésének hatása alól. Egyedül a fürdőben nem volt lehetőségünk alakítani az elrendezésen, mert a kis alapterület nem tette lehetővé, hogy leválasszuk a WC-t.

A belsőépítészeti tervezés csodás eszköz hozzáértő kezekben. Az álmokból tervek születnek, a tervek pedig formákat, színeket, textúrákat bontanak ki magukból. Mi vagyunk azok, akik ezt az egész folyamatot elindítjuk és felügyeljük. Azoknak szól a szolgáltatásunk, akik az otthonuknak új stílust szeretnének adni, felfedezni az ingatlan rejtett értékeit és kiaknázni a lehetőségeit. Otthont varázsolunk a lakásból, méghozzá egy jobb és újabb verziót. Keressen minket bizalommal és kérjen egyedi árajánlatot belsőépítészeti tervezésre!