youtube instagram Facebook

Bárok belsőépítészete, az Ön elképzelései szerint

A bárok, lokálok belsőépítészeténél különleges megoldásra van szükség, ami vonzza a vendégeket. Cégünk ennek tervezésében és kialakításában segít Önnek!

Egy vendéglátó egység kialakításánál, legyen szó egy étteremről vagy épp egy bárról, lokálról, törekedni kell az egyediségre, hogy a hely valamivel kitűnjön a versenytársak közül. Ma már nem elég egy újabb, átlagos bárt nyitni, hiszen a verseny óriási, és bizony a vendégek is többet várnak el. A hosszú távú siker érdekében megéri profikra bízni a bárok és lokálok belsőépítészeti tervezését.

A bár tervezéséhez szükség van egy koncepcióra. El kell dönteni, hogy mi legyen a hely különlegessége, mi legyen az a plusz, amiért úgy érzik majd a vendégek, hogy igen, oda megéri betérni. Ez lehet a stílus, a hangulat, a látványos berendezés. A modern, letisztult vagy épp a klasszikus stílus is éppúgy lehet vonzó, ám a harmónia elengedhetetlen.

Mitől lesz harmonikus egy bár vagy lokál?

Ha megvan a koncepció, akkor minden téren érdemes azt követni. Fontos, hogy a berendezések illeszkedjenek egymáshoz és a belső tér kialakításához. Sokan elkövetik például azt a hibát, hogy több stílusba is egy kicsit "belekóstolnak", vagyis egyáltalán nem összeillő berendezéseket vásárolnak. Külön-külön lehet szép a bárpult, lehetnek mutatósak az asztalok, de ha ezek sem egymáshoz, sem az enteriőrhöz nem illenek, akkor a végeredmény rendetlen, nyugtalanító hatást kelt, márpedig ilyen körülmények között nem szívesen időznek a vendégek.

A lokálok, bárok tervezése kapcsán a szakemberek tisztában vannak a modern trendekkel, ismerik a vendégek elvárásait és arra törekednek, hogy tökéletesen megvalósítsák a megrendelő elképzeléseit. Cégünk pontosan ebben segít Önnek, érdemes felvennie velünk a kapcsolatot, ha egy új vendéglátó egység nyitását tervezi, esetleg már meglévő helyet alakítana át.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és tájékoztatják a részletekről.