youtube instagram Facebook

Éttermek és bisztrók belsőépítészeti tervezése

Az éttermek és bisztrók belsőépítészeti tervezése felel az egyedi karakterért, ami rabul ejti a vendégeket. Bízza a munkát kreatív, tapasztalt csapatunkra!

Legyen szó egy újhullámos bisztróról vagy egy igazi luxus étteremről, az igazán jó vendéglátóhelyek ma már lényegesen többet adnak a vendégeknek, mint ízletes ételeket és italokat. A modern vendéglátás lényege és célja, hogy egy magával ragadó életérzést közvetítsen, amibe minden beletartozik az ott tartózkodás első pillanatától az utolsóig. Ennek a különleges enteriőr az egyik alappillére, ilyet létrehozni azonban már-már művészet, ennélfogva profi szakemberekre van szükség az étterem, bisztró tervezéséhez, illetve megvalósításához.

A feladat kifejezetten komplex, hiszen lényegében arról van szó, hogy az arculatot és cégfilozófiát az építészet nyelvére kell lefordítani. A bisztró és étterem tervezés során fontos szempont maga a helyszín, de természetesen a célközönség is, és ezeknek tökéletes harmóniában kell állniuk egymással. Az alapanyagokat, formákat és színeket úgy kell variálni, hogy valami egészen egyedi szülessen, ezt tudja nyújtani a tulajdonosoknak az étterem, bisztró belsőépítészeti tervezése. A terveket azonban formába is kell önteni, és ebbe az egyedi igényekre szabott bútorok gyártása is beletartozik. A bisztró, étterem berendezése ugyanis akkor lesz különleges, ha a bútorok is minden részletükben illeszkednek a megálmodott és gondosan megtervezett enteriőrbe.

Mindezek együtt felelnek azért, hogy a vendégek első pillantásra beleszeressenek a helybe, ezzel együtt pedig szívesen időzzenek és költsenek ott, sőt, akár később is visszatérjenek. Az éttermek és bisztrók belsőépítészeti tervezése egy megtérülő befektetés a tulajdonosok számára, amit nem érdemes kihagyni, ha szeretnének kiemelkedni a versenytársak közül.

Ha úgy érzi, Önnek is erre van szüksége, forduljon bizalommal hozzánk! Vállaljuk éttermek, bisztrók full service belsőépítészeti tervezését, mobíliák tervezését és gyártását helyszínre, illetve egyedi igényekre szabva. Az éttermek és bisztrók belsőépítészeti tervezésében nagy tapasztalatra tettünk szert és mindig tudunk újat alkotni, győződjön meg róla!