youtube instagram Facebook

Irodák tervezése: négy az egyben

Kis tér több funkcióval

Irodák tervezését és irodák kialakítását munkához és ügyfélfogadáshoz is vállaljuk. Az iroda belsőépítészetének feladata kihívás lehet, ha több teret kell egymáshoz hangolni. Ezt valósítottuk meg a Digital Flash Cloud Kft. megbízásából.

Az irodák tervezése nem zárja ki az olyan feladatokat sem, mint a recepció tervezés, ügyfélváró tervezés vagy egy bemutatóterem tervezése. Az új projektünknél mindegyikre igény mutatkozott, mi pedig büszkén mondhatjuk, hogy sikerrel vettük a kihívást.

Az iroda tervezése magába foglalta ennél a projektnél a recepció kialakítását, a bemutatóterem kialakítását, valamint az ügyfélváró kialakítását is az iroda mellett. Ez egyszerre talán soknak tűnik, de korántsem lehetetlen megvalósítani. Az elkészült projekt képein látszik, hogy átgondolt tervezéssel lehetséges. Az ügyfélváró belsőépítészete és a recepció belsőépítészete hasonló szempontok mentén történhet, de a bemutatóterem belsőépítészete is kapcsolódhat ezeknek a tereknek a tervezéséhez. Kis helyen több tevékenység is elfér, ha okosan tervezik meg a teret!

Együtt, mégis külön

Az iroda tervezése ennél a projektnél összetett feladat volt, hiszen egyetlen térnek kellett több funkciót adni. A viszonylag kis alapterületen történt az iroda kialakítása.

Az irodák tervezése egyet jelent az iroda belsőépítészetével. A fő cél ilyenkor az, hogy az olyan feladatok, mint a recepció tervezése, a bemutatóterem tervezése és az ügyfélváró tervezése ne külön, hanem egymással összhangban történjenek. A bemutatóterem kialakítása az irodán belül, egy kis területen történt meg, a forgalmazott termékek mellett a recepció kialakítása és nem messze tőle az ügyfélváró kialakítása is megtörtént. Mindez úgy, hogy az egyes terek felismerhetőek, jól elkülöníthetőek. A bemutatóterem belsőépítészete nem határolódik el a többitől, a recepció belsőépítészete és az ügyfélváró belsőépítészete egymásra épül. Egy belső térben egyszerre több tevékenység egymás mellett képes működni. Úgy gondoljuk, hogy sikerült megvalósítani a a tér maximális kihasználhatóságát, ezen kívül pedig dizájnos külsőt is kapott az enteriőr az iroda tervezése során.

Terek, színek, stílus

Az iroda tervezése ennél a projektnél sem nélkülözheti a külsőségeket. A recepció tervezése, az ügyfélváró tervezése és a bemutatóterem tervezése is ugyanolyan koncepció mentén történt.

Az iroda kialakítása, illetve az iroda belsőépítészete a megrendelő igényeire épülő munkafolyamat. A projektnél a fehér, a fekete és a natúr színek kombinációját használtuk. A fekete, a szürke és a világos kontrasztját szépen kiegészíti a natúr fa természetessége.

Az iroda tervezés alkalmával, az iroda belsőépítészetében minden helyet kap, a munkatér elkülönülve a többitől. A recepció belsőépítészete, a bemutatóterem belsőépítészete és az ügyfélváró belsőépítészete a produktivitást támogatja. Átgondolt berendezést, szellős kialakítást, visszafogott színeket kapott a tér.

Az iroda tervezése összehangolt munkával ilyen mutatós és praktikusan kihasználható eredménnyel járhat. Keressen minket bizalommal, ha a szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, illetve a munkáink megtetszettek Önnek! Az iroda tervezést bízza ránk, a belsőépítészeti munka határidőre elkészül!