youtube instagram Facebook

Látványpince: az igényes borfogyasztók kedvenc helye

Látványpince belsőépítészetével kapcsolatban is számíthat ránk! Forduljon hozzánk bizalommal, ha igényes borfogyasztókat szeretne vendégül látni! 

Napjainkban az igényes borfogyasztás egyre elterjedtebb. Szerencsére egy többen figyelnek oda rá, hogy csak minőségi italokat fogyasszanak, sokan szeretnek utánaolvasni, érdeklődni, hogy mi is van pontosan a palackban, illetve hogyan készült az adott bor. Nagy népszerűségnek örvendenek a különböző borkóstolók, borvacsorák, melyek akár céges rendezvényként is megállják a helyüket, ezért a pincészetek többségénél van is lehetőség ezek lebonyolítására. Így van ezzel Ügyfelünknél is, aki azonban a további fejlesztés mellett döntött és egy látványpince kialakítását bízta ránk. 

Természetesen egy ilyen helyiség belsőépítészete sokban különbözik egy lakás belsőépítészetétől, de az egyedi megoldásoknak és a kreatív ötleteknek köszönhetően a végeredmény egy látványos vinotéka lett, bortrezorral, hangulatos enteriőrrel. Az igényes borfogyasztók ugyanis nem „csak” az ital minőségére figyelnek oda, hanem a környezetre is, ezért törekedni kell a pincészet egyedi kialakítására. Az említett projekt során fontos célunk volt, hogy egyszerre sokan férjenek el, hogy akár nagyobb létszámú rendezvényeket is lehessen tartani, ugyanakkor az asztalok egymástól elkülönítve is elhelyezhetőek legyenek. Ideális helyet alkottunk kisebb borkóstolókhoz, de akár egy sok vendéges esküvő is megtartható a borászatban. A különféle belsőépítészeti megoldásokkal igyekeztünk megőrizni a pincehangulatot, így igazán autentikussá varázsolva a helyet. Egy igazi látványpince lett a végeredmény, ahol minden vendég jól érzi magát, hiszen nem csak magas minőségű italokat fogyaszthat, hanem mutatós, teljesen egyedi környezetben töltheti az idejét. A kerthelyiség tervezése és kialakítása során szintén arra törekedtünk, hogy megőrizzük a szőlészet hangulatát, így ott is adott a lehetőség egy jó kis borozáshoz. 

Ebben a projektben a pincészetben egy bortrezor is kialakításra került, ahol a rendkívül értékes, gyakran több éves borok kaphatnak helyet. Mivel Ügyfelünk számos ritkaság tulajdonosa, mindenképp szükség volt a bortrezorra, ahol a körülmények ideálisak még a legjobb minőségű bor tárolásához is, így nem kell attól tartani, hogy a féltve őrzött kincsei tönkre mennének. 

Önnek is van egy szőlészete, amit szeretne tovább fejleszteni? Borkóstolókat, rendezvényeket tartana a helyszínen? A legjobb helyen jár, cégünk korszerű belsőépítészeti megoldásokkal, valamint egyedi ötletekkel áll rendelkezésére, teljes körű szolgáltatás keretein belül! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését egy látványpince létrehozása kapcsán, ne habozzon, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen fogadják megkeresését és válaszolnak minden kérdésére. Egyeztessen időpontot egy konzultációra, ahol megoszthatja velünk elképzelését, ami alapján pontos árajánlatot készíthetünk Önnek! Bízza ránk magát, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel.