youtube instagram Facebook

Magánklinikák belsőépítészeti tervezésével is foglalkozunk!

Magánkórházak belsőépítészeti tervezését is vállaljuk. Profi szakemberekkel barátságos, kellemes környezetet biztosíthat a betegeknek!

Egyre több magánklinika jön létre, amelyekkel kapcsolatban a tulajdonosok számára nem csupán a minőségi szolgáltatások biztosítása a fontos, hanem az igényes környezet létrehozása is az épületeken belül. A vizsgálók, műtők, szobák, várórészlegek, mellékhelyiségek kialakítása, kinézete nagyon sok mindent elárulhat az adott magánkórházról. Az ízléses körülmények sokakat már elsőre meggyőzhetnek arról, hogy jó helyen járnak, és a jövőben is bátran válasszák az intézmény szolgáltatásait. Ahhoz, hogy a kialakítással pozitív hatást lehessen elérni az érdeklődőknél, célszerű a magánklinika belsőépítészeti tervezését profi szakemberekre bízni!

Csapatunk készséggel áll rendelkezésre a magánklinikák belső kialakításával kapcsolatban is. Büszkeséggel tölt el minket, hogy 2021. őszén felkérést kaptunk a Triton Life Medical Center egri egységének belsőépítészetére. Ennél a magánklinikánál elsősorban a közösségi terekre fókuszáltunk, ezen kívül pedig az orvosi rendelők vizesblokkjainak kialakításában is részt vettünk. Ennél a munkánál rengeteg tapasztalatot szereztünk a magánkórházak belső kialakításáról, így készek vagyunk arra, hogy más hasonló projektekben is részt vegyünk.

magánkórház tervezésekor fontos volt számunkra az, hogy a leendő páciensekben jó érzéseket, bizalmat keltsünk az intézmény iránt. Ezt többek között a szép növényekkel, meleg felületekkel értük el. Ezen kívül az is lényeges volt a munkánk során, hogy modern megoldásokat alkalmazzunk, amikkel azt erősíthetjük, hogy a betegek egy korszerű, jól felszerelt magánklinikára jöttek. Ezt főként a világos színekkel, friss formákkal, sok fénnyel tudtuk biztosítani.

magánklinika tervezést bátran ránk bízhatják az érdeklődők, korszerű alternatíváinkkal mai hangulatot varázsolunk az intézményekbe, amelytől meggyőzőbbé válhatnak a szolgáltatások. Tegyük együtt sikeressé a magánkórházat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!