youtube instagram Facebook

Figyelmeztetés
  • JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/stories/delicates_tartalom
Értesítés
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/delicates_tartalom

Delicates belsőépítészeti tervezése és kivitelezése

Delicates belsőépítészeti tervezése és kivitelezése egyedi megoldásokkal, a Megrendelő igényei szerint! Bízza ránk álmai üzletének kialakítását Ön is! 

Napjainkban virágkorukat élik a kézműves, magas minőségű termékek. Ezen a téren még rengeteg a kiaknázatlan lehetőség, ami kedvez a delicates bolt nyitását tervező vállalkozóknak. Cégünk a 2021-es év során kapott felkérést egy 12. kerületi delicates tervezésére, amely rövidesen megnyitja ajtaját a vásárlók előtt. Az alábbiakban ezt a projektet mutatjuk be egy kicsit részletesebben. 

A delicates boltok mindenképp különleges figyelmet érdemelnek, hiszen már a név is azt sugallja, hogy az üzletben speciális, magas minőségű, főleg kézműves termékeket kínálnak. Maga a delicates szó is csemegét, ínyencfalatot jelent. Fontos, hogyha egy ilyen bolt nyitását tervezzük, akkor a prémium minőségre minden tekintetben figyeljünk oda: ne csak a termékek, hanem magának a helyiségnek a kialakítása és az üzletberendezés kapcsán is. Cégünk a delicates tervezésben nagy tapasztalattal rendelkezik, ezt az elmúlt hetekben egy 12. kerületi bolt kialakítása során kamatoztathattuk. A végleges eredmény sok-sok a Megrendelőnkkel történő egyeztetés után alakult ki. A delicates enteriőrje indusztriális és klasszikus stílusjegyeket is tartalmaz. Az üzlet központi részét a vitrines pultok alkotják, melyekben a hűtött árukínálat tekinthető meg, de emellett helyet kapott egy pékáru sziget, borsarok, több térbeli gondola, állóhűtők, bárpultok és sok-sok növény. A delicates berendezése minden tekintetben a magas minőséget képviseli: a fő alapanyag a fa, és természetes színek, harmonikus fények dominálnak, melyek már belépéskor nyugtatólag hatnak az érdeklődőre. Ilyen körülmények között mindenki szívesen nézelődik, vásárolgat, ezért a delicates belső enteriőrje megalapozza a cég sikerét. A mutatós megjelenés mellett fontos szempont volt az átláthatóság is. 

Amennyiben sikerült felkeltenünk az Ön érdeklődését is a delicates kialakításával kapcsolatban, ne habozzon, bátran keressen minket és bízza ránk álmai üzlete tervezését! 

{gallery}delicates_tartalom{/gallery}