youtube instagram Facebook

Gyorsétterem belsőépítészeti tervezése: mitől különleges feladat?

Gyorsétterem belsőépítészeti tervezését vállaljuk megfizethető áron, nagy tapasztalattal, egyedi elképzelések szerint! Keressen minket bizalommal Ön is!

Egy belsőépítészeti tervezés minden esetben különleges feladat, hiszen a belsőépítész munkája kulcsfontosságú szerepet játszik majd az ingatlan kialakításában, hangulatában. A tervezés során a legfontosabb szempont mindig az, hogy az adott helyiség milyen funkciót fog betölteni. Nyilvánvalóan nem mindegy, hogy egy lakásról, egy üzletről, egy luxusétteremről vagy épp egy gyorsétteremről van szó. Az alábbiakban egy konkrét munkánkat, egy gyorsétterem belsőépítészeti tervezését mutatjuk be részletesebben.

Idén nyáron került sor a Nagykovácsi Linum udvarban található étterem belsőépítészeti tervezésére, majd szeptember-októberben a kivitelezés is megvalósult. Mivel gyorsétterem tervezésről beszélünk, így teljesen másként kellett hozzányúlni a helyiséghez, mint egy normál étterem vagy bisztró belsőépítészeti tervezésénél.  Egy ilyen típusú vendéglátó egységben a vendégek alapvetően viszonylag gyorsan cserélődnek, ezért nem egy otthonos hangulatú étteremre van szükség, ahol szívesen eltölt az ember több időt is. Az étterem belsőépítészeti tervei ennek megfelelően lettek kialakítva, mind funkcionálisan, mind designban. A koncepció ebben az esetben egy vidám, színes hangulat megteremtése volt. A cél, hogy az ott eltöltött, viszonylag rövid időt, egy ilyen impulzív miliőben éljék meg a vendégek. Ennek érdekében a gyorsétterem enteriőrjében élénk színeket, nagy motívumokat, sok növényt használtunk, hogy egy intenzív design élményben legyen részük a vendégeknek. A gyorsétterem design ennek köszönhetően barátságos, világos, vidám lett, a kialakítás pedig praktikus és könnyen átlátható.

Amennyiben Ön is egyedi, különleges megoldásokat szeretne étterme belsőépítészeti tervezése során, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje ajánlatunkat akár még ma! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.