youtube instagram Facebook

A hotel tervezés a vendégeknek szól!

A hotel tervezés, a szállodák belsőépítészeti kivitelezése nem sokban különbözik egy nyaraló vagy egy családi ház belső tereinek megtervezésétől. Egy ilyen projektnél is a rendelkezésre álló teret kell a megrendelői igényekhez alakítani. Egy hotel belsőépítészeti kivitelezésénél a különbséget az jelenti, hogy sokkal nagyobb terület várja, hogy a leendő vendégek számára elnyerje a végső külsejét.

A hotelek azért vannak, hogy a vendégek szállás igényét teljesíteni tudják. Hotel és hotel között is vannak különbségek. A kivitelezőnek számos szempontot figyelembe kell venni a szálloda tervezésnél annak érdekében, hogy a legjobbat tudja kihozni a rendelkezésére álló épületből. A hotel tervezésnél, illetve a megrendelőkkel való konzultáció során tisztázni kell például azt, hogy milyen célközönség számára nyílik meg a szálloda. Butik hotel lesz a szálló, ami a dizájnos belső terekre helyezi a hangsúlyt vagy több csillagos luxus szálló az igényes utazóknak, esetleg egy olyan hely ahol komolyan veszik a környezetbarát megoldásokat és a hasonló értékrenddel rendelkező utazók figyelmét szeretnék felkelteni.

hotelek tervezésének folyamata a funkció és a dizájn egyensúlyát helyezi a középpontba a recepciótól a fürdőszobákig. A terek kialakítása a vendégek kényelmét szolgálja és az alkalmazottak hatékony munkáját támogatja. A dekoráció konkrét stílust ad a hotel szobáinak, éttermének, wellness részlegének stb. ugyanakkor a szálló hangulatát is megadja. A szálloda tervezés a vendégek döntésére szeretne hatni, akikre az is jelentős hatással van, amit látnak. Az árak, a szolgáltatás minősége mellett a stílusos belső is befolyásolja a döntésüket, amikor szállást foglalnak. A hotel tervezés sikere és a végeredmény a szálló jövőbeli sikerére is komoly hatással van.

A szálloda tervezés során felmerülő belsőépítészeti feladatokat bízza ránk! Válassza a céljainak megfelelő csomagajánlatunkat és kérjen árajánlatot hotel tervezés folyamatához! Az ajánlatunkat az egyik megadott elérhetőségünkön tudja igényelni.