youtube instagram Facebook

(Körpanoráma - Mozgasd a képet)

Mit tehet étterméért egy belsőépítész?

 

Talán az éttermek belsőépítészeti tervezésénél van a legnehezebb dolga egy tervező-kivitelező belsőépítésznek, hiszen Önnek és az Ön célközönségnek, vendégkörének is tervezünk egyidejűleg. A funkció mellett a divat és az egyediség is szerepet kap.
Az étterem belsőépítészetnél fontos szempont az idő: gyorsan kell gyönyörűt és időtállót alkotni, hiszen gyakran már ketyeg a bérleti díj, minden nem kinyitott nap veszteség lehet.

Segítségünkre van ebben a sokéves szakmai tapasztalat, hiszen elégedett megbízóink között nem csak kávézók, kisebb éttermek, de bisztrók és gyorséttermek is szerepeltek már.

Mielőtt lakberendezésre adtam a fejem, 6 évig foglalkoztam üzletberendezések tervezésével és kivitelezésével és teljes körű bonyolításával.  Munkáim közé tartoztak konfekció üzletek, kávézók, pékségek, élelmiszerüzletek és a Mol benzinkút  hálózat shopberendezései. Rengeteg tapasztalattal a hátam mögött, ma már könnyebb helyzetben vagyok, ha felkérést kapok egy üzletberendezésre. Új munkáim között szerepelnek kávézók, gyorséttermek, prémium kategóriás élelmiszerüzletek és irodák.  Tavalyi évben indultunk a Szerencsejáték Zrt. zártkörű meghívásos pályázatán, ahol shopkoncepciókat kellett felállítani, ahol szintén sok tapasztalatra tettünk szert.

Miért érdemes belsőépítésszel dolgozni?

A belsőépítész az Önnel együtt megálmodott elképzeléseket önti formába oly módon, hogy az álom végül egy maximálisan komfortos, esztétikus és egyedi tér formájában ölt testet. Olyan helye lesz, ahova jó belépni, ami maximálisan kiszolgál minden funkciót és az alaprajzból a legjobbat hozza ki.

Belsőépítész hitvallásunk

Célunk, az Ön belsőépítészeti, környezeti elképzeléseinek legjobban megfelelő, stílusos, funkcionális- ugyanakkor látványos egyedi terek kialakítása. Belsőépítészeti munkánk során ennek megfelelően az Ön igényeit, és műszakilag maximálisan megvalósítható terveit helyezzük a középpontba.

Mivel is foglalkozik egy lakberendező?

A lakberendező feladata a stílus, a szépség és a funkció összhangjának megteremtése. A nagyobb térátalakításra koncentráló belsőépítészetre támaszkodva, ill. azzal karöltve tölti meg a falakat sajátos, egyedi hangulattal. Szoros kölcsönhatással működve teremti meg a belsőépítész által kivitelezett terek, felületek, anyagok és a személyesebb jellegű lakberendezési tárgyak, textilek, bútorok harmóniáját.