Étterem belsőépítészet

(Körpanoráma - Mozgasd a képet)

Mit tehet étterméért egy belsőépítész?

 

Talán az éttermek belsőépítészeti tervezésénél van a legnehezebb dolga egy tervező-kivitelező belsőépítésznek, hiszen Önnek és az Ön célközönségnek, vendégkörének is tervezünk egyidejűleg. A funkció mellett a divat és az egyediség is szerepet kap.
Az étterem belsőépítészetnél fontos szempont az idő: gyorsan kell gyönyörűt és időtállót alkotni, hiszen gyakran már ketyeg a bérleti díj, minden nem kinyitott nap veszteség lehet.

Segítségünkre van ebben a sokéves szakmai tapasztalat, hiszen elégedett megbízóink között nem csak kávézók, kisebb éttermek, de bisztrók és gyorséttermek is szerepeltek már.

Munkáinkra jellemző, hogy maximális kreativitással, az aktuális trendek szerint, életteli színekkel és hangulatokkal hozzuk létre izgalmas és változatos élményvilágú étterem-belsőépítészeti alkotásokat.

 

Étterem belsőépítészet – élményt kell adnunk

Valljuk, hogy az étterem belsőépítészetben anyagok és a stílusok arányos elegyítése pedig izgalmassá varázsolhatja az adott enteriőrt. Szavak nélkül egy pillantásban kell elmondanunk, amit Ön akar közölni vendégeivel. Legyen a hely látványos és gazdaságos!

Nyitottak vagyunk az újdonságokra, a mindenkori trendek követése érdekében festett és dekorozott fafelületekkel, 3D-s mart fapanelekkel, hajlított üveggel, rozsdamentes anyaggal, rézzel, hajlítható gipszkartonnal és faanyagokkal, valamint igény szerint Barissollal (feszített fóliás rendszerrel) is dolgozunk munkánk során.


Étterem belsőépítészet – egyensúly, stílus és funkció kívül, belül

Lényeges, hogy míg az éttermek, bisztrók, kávézók külső felületein, a homlokzati elemeknél a figyelemfelkeltő, gondolatébresztő vagy akár meghökkentő mintázatú textúrákat, anyagokat javasolt használni, a belső térben (a falak, álmennyezet, plafon, térelválasztók stb.) a szemnek kellemes struktúrájú megfelelően megtervezett színű-hangulatú belső kialakítás lehet a kedvezőbb irány.
Kávézók belsőépítészeti tervezése

Lényeges, hogy az egyedi megjelenés mellett legyen a kávézó hangulata magával ragadó, legyen úgymond lelke, hogy a jó kávé és croassaint mellett szívesen üldögéljenek, beszélgessenek és visszavágyjanak a vendégek. Ha pedig a vendég jól érzi magát, az másoknak is mesél a helyről és beindul a forgalom.

 

Belsőépítészet borbárok számára

Stílusos, rusztikus, vagy modern, fiatalos, városi? A betérni szándékozót nem árt, ha a már a külső homlokzat is félreérthetetlenül és megnyerő módon informálja a hely jellegéről, stílszerűen a témánál maradva: mint amikor egy ismeretlen bort leemelünk a polcról, és a címkéje alapján döntünk.

 

Gyorséttermek belsőépítész szemmel

Itt a megvalósítandó koncepció elsődleges iránymutatója, hogy kis idő alatt, minél nagyobb vendégszámot szeretnének a tulajdonosok megforgatni. Ehhez alkalmazkodva, nagy kopás állóságú és időtálló berendezésre van szükség.
További, de nem elhanyagolható szempont, hogy legyen az üzlet már az ajtón kívül is figyelemfelkeltő és érdekes, hogy egy arra elhaladó, az éttermet nem ismerő járókelőkből is kíváncsiságot váltson ki és betérjen. Itt kiemelkedően fontos, hogy stílusos legyen a vendégtér, a kiszolgáló helységek maximálisan funkcionálisak legyenek. Ebben nagy tapasztalatunk van.

 

Éttermek

Egy jó étterem valóságos műalkotás, és az élménynek tökéletesnek kell lennie a belépés pillanatától addig, ami a tányérra kerül. Ez utóbbiról Ön gondoskodik, a kellemes és stílusos környezetről pedig az étterem belsőépítész.

Az egyik legnagyobb és legszebb feladat ez, hiszen az étterem megjelenését nem csak a tulajdonos egyedi igényeivel-, a vendégkör ízlés- és stílusvilágával, hanem a tágabb környezettel és a rendeleti szabályozásokkal is harmonizálva kell kialakítani.
Étterem belsőépítészeti tervezés esetben a tervezés és a kivitelezés során is a kellő rugalmassággal és kreativitással állunk az Ön által támasztott legfontosabb igényekhez, precízen, gyorsan, pontosan dolgozunk.

Ha étterem belsőépítészt keres, akkor a tervezett nyitás előtt minél előbb kezdjünk el dolgozni, megvalósítani az Ön álmát, hogy a vendéglátóhelye stílusos és főleg jövedelmező legyen sok éven át.

 

Vendéglátó egységek belső építészete

belsőépítészetÉttermet vagy kávézót szeretne nyitni? Vagy csak átalakítaná a régit, és teljesen új design-t kapna? Bízza ránk a belsőépítészetet, és garantáltan nem fog csalódni!

Egy vendéglátó egység esetében nagyon fontos a berendezés, hiszen ide pihenni, szórakozni járnak az emberek. Visszatérő vendégeket szerezni csak egy megfelelően, stílusosan berendezett helyiséggel lehet, ahol a kellemes hangulatnak köszönhetően kellőképpen el tudnak lazulni. Ebben segítünk mi! Profi belsőépítész munkatársaink tudják, hogy hogyan lehet egy éttermet berendezni úgy, hogy az a vendégek számára vonzó legyen, ugyanakkor a belső folyamatok gördülékenyen folyhassanak, lehetővé téve a hatékony munkát.

Az étterem berendezésénél a másik fő szempont a HACCP előírások betartása, illetve annak biztosítása, hogy a későbbiekben is könnyen tisztán tartható legyen a helység. Mi igyekszünk maximálisan eleget tenni minden elvárásnak, hogy egyszerre érvényesüljön a praktikusság, a hatékonyság és a hangulat!

Kérje bátran ajánlatunkat étterem berendezésével kapcsolatban!


Konzultációért hívjon:

+3620-9293-890 Máté Zsolt

tervező