youtube instagram Facebook

A bisztrók tervezésének szempontjai

Mindenki máshogy képzeli el a tökéletes bisztrót. Van, aki kopottasnak és otthonosnak, és van, aki modernnek és csillogónak, de egy közös mindegyikben van, ez pedig a házias konyha. Azonban hiába a legfinomabb ételek széles választéka, ha a bisztró nem hozza hangulatba a vendégeit!

Ha a konyhát félretesszük, és csak a bisztrótervezésre koncentrálunk, akkor is van néhány közös vonás, amit mindenképp meg kell említeni. Az egyik ilyen a kicsi, maximum négy személyes asztalok használata. A bisztró mindig bensőséges, csendes és nyugodt hely, ahova nagyobb asztaltársaságok csak ritkán tévednek be; ez a romantikus reggelik és ebédek helye, illetve a baráti találkozóké, de sokan járnak bisztróba azért, hogy az étkezést összekössék egy kis olvasással és pihenéssel is. Egy másik, általánosnak tekinthető bisztró jellegzetesség a krétával táblára írt menü. Ezeken, és a kiváló konyhán kívül viszont a bisztró megtervezése olyan kötetlen, amilyen az étkezés és az időtöltés a kész helyen!

Ha szeretné, hogy vendégei elégedetten távozzanak, és mihamarabb visszatérjenek, keressen bennünket a bisztró megtervezéséért!