youtube instagram Facebook

Az étterem tervezésről röviden

Egy étterem legfőbb feladata, hogy kiváló ételeket kínáljon vendégeinek. Azonban hiába a világszínvonalú konyha, ha a betérők nem érzik jól magukat a helyen, mert az enteriőr hangulattalan, vagy épp olyan, amit az emberek nagy többsége nem kedvel. Ha olyan étterem megnyitását tervezi, ami nem csak csalogatja, de marasztalja is a vendégeket, keressen bennünket a belsőépítészeti munkálatokkal kapcsolatban!

Egy étterem megtervezésénél két alapvető szempontot veszünk figyelembe: kívülről figyelemfelkeltőnek kell lennie, hogy becsalogassa a lehetséges vendégeket, belül azonban inkább pihentetőnek és harmonikusnak, hogy nyugalomban lehessen elfogyasztani a vacsorát, és utána is érdemes legyen maradni még egy pohár borra. Az étterem tervezés emellett a funkcionalitást is figyelembe veszi, hogy a dolgozók el tudják látni feladataikat, és fontos az optimális helykihasználás is, hogy minél több vendég tudjon helyet foglalni, de a kényelem is megmaradjon.

Ha szeretné, hogy étterme minden szempontból megfelelő legyen mind a vendégek, mind az Ön és munkatársai számára, keressen bennünket étterem tervezéssel kapcsolatban!