Lakberendezés

Lakberendező, lakberendezés Lakberendező, lakberendezés

Mivel is foglalkozik egy lakberendező?

A lakberendező feladata a stílus, a szépség és a funkció összhangjának megteremtése. A nagyobb térátalakításra koncentráló belsőépítészetre támaszkodva, ill. azzal karöltve tölti meg a falakat sajátos, egyedi hangulattal. Szoros kölcsönhatással működve teremti meg a belsőépítész által kivitelezett terek, felületek, anyagok és a személyesebb jellegű lakberendezési tárgyak, textilek, bútorok harmóniáját.

Lakberendező filozófiánk: az élet stílus nélkül szinte sivatag

Hisszük, hogy abban, hogy a lakása, háza nem pusztán stílusosan berendezett tárgyak érzelemmentes halmaza, hanem igazi otthon. A legnagyobb segítségünkre az lehet, ha kellően megismerjük leendő Ügyfelünket, hiszen az Ön lelkét kell sugároznia a munkánknak minden részletében.

A lakberendező célja tehát a stílusos, élhető, funkcionálisan működő, ugyanakkor az Ön igényeihez, személyiségéhez maximálisan igazodó minőségi és egyedi életterek kialakítása.

Konzultációért hívjon:

+3620-9293-890

Máté Zsolt tervező

Figyelem és együttműködés a lakberendező sikerének kulcsa

 

A lakberendezés-tervezés tehát egy olyan átfogó és szoros együttműködést biztosító szolgáltatás, mely során az Ön- és családjának álma kerül a központba, a lakberendező pedig mint megvalósító szerepel a képletben.

Nem kívánunk öncélú terveket készíteni. Szeretjük a kreativitást és az egyedi önkifejezést, ügyfeleink ötleteire nyitott hozzáállásunkról, ötletgazdag több éves tapasztalati hátterünkről szakértelmünk és elégedett ügyfeleink tanúskodnak.

Az a jó, ha valaki belép Önhöz és azt mondja: ez csodálatos, mennyire otthonos, mennyire illik hozzátok! Nem pedig azt, hogy, Ó látszik, hogy új lakberendezőt talált...

Lakberendező - stílusos ötletek?
Ön pontosan tudja, hogy mit szeretne, vagy min változtatna? Vagy néha összezavarodik, elcsábul, és már nem tudja a stílusokat összehangolni otthonában? Segítünk eligazodni!

Természetesen, ha arra igény merül fel, átvesszük az irányítást és tapasztalatunkkal, ötleteinkkel segítünk irodája, vagy otthona megteremtésében. A lényeg a végeredmény, vagyis az Ön öröme és elégedett büszkesége.

Amennyiben úgy érzi, jól jönne egy kis lakberendezői segítség, hogy elkerülje az esetleges stílusbeli ballépéseket, valamint a nem odaillő berendezési tárgyak halmozását, mi több szempontból is teljes és átfogó látványtervi megoldásokat kínálunk. Nem feltétlenül az a szép ami drága, vagy amit a legújabb trendkatalógusok kínálnak!

Önt kell megtalálni a részletek harmóniájában – ez a lakberendező legszebb feladata.

A lakberendezői tervezés nálunk négy alapvető részből áll

Az első a nagy találkozás. Ez egy ingyenes konzultáció, mely során megismerjük Önt, igényeit, életét, családját, elfoglaltságait, terveit és a lakberendezői konzultáció alapján elkészítjük rövid helyszíni felmérésünket.

A második fázis a tervezgető, egyfajta vázlattervi szakasz, ahol a lakberendező Önnel együtt gondolkodva felállít 3-4 lehetséges koncepciótervet, jól átlátható, kifejező, szabad kézi rajzok formájában.

A harmadik fázisban, bútorozunk. A koncepciótervek elfogadása esetén 3D-s lakberendezési látványterveket készítünk, színek nélküli egyszerűsített-, majd az Ön további jóváhagyása esetén már színes teljes formában.

Ekkor már meghatározzuk és rögzítjük a tervezett felületeket, azok anyagait, a tapétákat, alkalmazott textileket, valamint a szőnyegek-, mozgatható berendezési tárgyak-, lámpák elrendezését.

Családi házak lakberendezési felkéréseinél rendszerint a nappali, konyha, étkező, fürdő és a szülői háló a preferált helység. Ezeknél a projekteknél minden esetben szükséges mindhárom tervezési fázis.

A negyedik fázis maga a beszerzés és kivitelezés. Amennyiben Ön igényli, úgy a kivitelezési munkákra lakberendező felügyeletet, akár művezetést is kérhet. Így garantáltan olyan lesz, amit közösen megálmodtunk.

A lakberendező tanácsa: sokan szeretnék egyiket-másikat megspórolni, de a tapasztalat az, hogy bár végigjárni a folyamatokat nem kis munka és jelentős időbeli befektetést igényel, de sokszorosan és minden téren megtérülő befektetés.

Konzultációért hívjon:

+3620-9293-890

Máté Zsolt tervező

A lakberendező tervei a következőket tartalmazzák:

• A 3D-s látványterveket, mely jellemzően helység méretétől függően 3-4 fotó realisztikus látványtervet tartalmaz, amely digitális formában átadásra kerül Önnek.
• Lakberendezési dokumentációt, amelynek a következő a tartalma:

1. A berendezési alaprajzot, M 1:50
2. Az összes jellemző falnézetet, mely a bútorterveket is mutatja M 1:20
3. Burkolat kiosztási M 1:50
4. Álmennyezeti terveket, metszetekkel együtt M 1:50
5. Világítás kiosztás M 1:50

• Konszignációt, mely a tervezés során felmerülő textilek, szőnyegek, (tapéta), mozgatható berendezési tárgyak, lámpák, és minden alkalmazott anyag típusának, cikkszámának, gyártójának és forgalmazójának meghatározása (szín és anyag meghatározással).

A lakberendező vallomása

Az egyedi hang megtalálása és a stílusteremtés mellett kiemelt célunk, hogy minél több terhet vegyünk le a tervezés és a lakberendezés kivitelezése során az Ön válláról. Kreativitásunkkal, stílusérzékünkkel és tapasztalatunkkal segítsük Önt.

A lakberendező munkája évekig meghatározhatja mindennapjait, és mi azt szeretnénk, hogy örömmel nézzen körül: ez, igen, itt magamat tudom adni, otthon vagyok!

Konzultációért hívjon:

+3620-9293-890

Máté Zsolt tervező