Belsőépítészet Belsőépítészet

Belsőépítészet

Miért érdemes belsőépítésszel dolgozni?

A belsőépítész az Önnel együtt megálmodott elképzeléseket önti formába oly módon, hogy az álom végül egy maximálisan komfortos, esztétikus és egyedi tér formájában ölt testet. Olyan helye lesz, ahova jó belépni, ami maximálisan kiszolgál minden funkciót és az alaprajzból a legjobbat hozza ki.

Belsőépítész hitvallásunk

Célunk, az Ön belsőépítészeti, környezeti elképzeléseinek legjobban megfelelő, stílusos, funkcionális- ugyanakkor látványos egyedi terek kialakítása. Belsőépítészeti munkánk során ennek megfelelően az Ön igényeit, és műszakilag maximálisan megvalósítható terveit helyezzük a középpontba.

A belsőépítészet egy folyamat: részletes és kreatív tervezés és kölcsönösen bizalmi alapokon nyugvó kivitelezés, amellyel Önmagának a lehetőség szerinti legtöbb időt-, Cégének pedig felesleges kiadásokat-, pénzt takaríthat meg.

A belsőépítészet segít kiteljesedni az adott térben, megél és megmutat minden részletet, kiszolgálja és segíti az ott élőket, dolgozókat, vendégeket. Az első gondolattól a kulcsrakész átadásig ott vagyunk Ön mellett.

Belsőépítészet - Minőség és költséghatékonyság

Minden belsőépítészeti kivitelezés során a minőség/használhatóság szempontjainak megfelelően elkészített-, Ön által jóváhagyott tervek alapján dolgozunk, ezzel garantálva, hogy az elkészült belsőépítészeti munka pontosan úgy fog kinézni, ahogyan az, az előzetes terveken szerepel.

Munkánk ennek megfelelően precíz és színvonalas és költséghatékony, hiszen a megfelelő ár-érték arány meghatározásával további, a kivitelezési tervekben nem szereplő felmerülő kiadásoktól, felesleges költségektől kíméljük meg Megrendelőinket.
Figyelem! A belsőépítészeti ki- és átalakítás általában nem engedélyköteles, de vannak kivételek, ezekről előzetes személyes konzultáció során mindenképp beszélünk.

A belsőépítészeti tervezés fázisai

1. ingyenes konzultáció, helyszíni felmérés, funkcionális alaprajzok készítése,
2. koncepciótervek felállítása (vázlatterv, csomópontok meghatározása a terekben, koncepcionális rajzok)
3. 3D látványtervek, 3D modellezés színek nélkül vagy színekkel (kérjük figyelembe venni, hogy a látványtervek elfogadása után, minden további változtatás esetén, a módosított helység m2-re vetített tervezési költségének további 20%a kerül felszámolásra)
4. részletes műszaki kiviteli tervdokumentáció elkészítése (már a kivitelezéshez szükséges formában)

A belsőépítész általi tervezés a fentieken túl Budapesten ingyenesen tartalmazza az 5 alkalmas személyes egyeztetést és a 3 művezetést. Vidéki munka esetén egyedi ajánlatot adunk.

A belsőépítészeti tervek a következőket tartalmazzák

- Az előzetes tervezés során elkészült és elfogadott 3D-s látványtervek, 3-4 fotó realisztikus látványtervvel (helység méretétől függően )

- Műszaki dokumentáció, amelynek tartalma:

1. Az alaprajz, M 1:50
2. A jellemző falnézetek M 1:20
3. Burkolat kiosztás M 1:50
4. Álmennyezeti tervek, metszetekkel M 1:50
5. Világítás kiosztási tervek M 1:50
6. Bontási tervek M 1:50(szükség szerint)

A belsőépítészeti tervezetben található látványprezentációt digitális formában is az Ön rendelkezésére bocsájtjuk.

Művezetés, belsőépítészeti kivitelezés irányítása

Ön pontosan azt kapja, amit a tervek tartalmaznak, így biztosan elégedett lesz. Belsőépítész tervezőként kivitelezési művezetést is vállalunk, ellátva a szakiparok irányítását, a minőség ellenőrzését, az építési napló vezetését, természetesen folyamatos fotódokumentáció mellett.

A belsőépítész általi művezetés ára óradíjban értendő, mely jelenleg Budapesten 5 000,-Ft+Áfa (vidékre a távolság függvényében kiszállási díjat számolunk fel).

Belsőépítészeti konzultáció, tanácsadás

Minden konzultáció személyes egyeztetés keretében történik (akár helyszínen is). Az 1-2 órás komplex szóbeli tervezés kiterjed az egyes belsőépítészeti átalakításokra (festés, burkolás, átépítés, bontási tervek), lehetőséget nyújt egy előzetes, költséghatékony tervezet áttekintésére, lépésről lépésre, melyek alapul szolgálhatnak a további munkálatok tervezéséhez, megrendeléséhez.

A személyes belsőépítész konzultáció díja 35.000 Ft + ÁFA (vidékre a távolság függvényében kiszállási díjat számolunk fel).
Hiszünk a minőségi környezet erejében, hogy képes szebbé és jobbá tenni mindennapjait.

Konzultációért hívjon:

+3620-9293-890

Máté Zsolt, tervező