Egy régi ügyfelem számára terveztem ezt a kis gyorséttermet, Nagykovácsiba. Izgalmasan indult a munka, mivel már az étteremtervezés elején kipattant egy ötlet, mely nagyon megtetszett a megrendelőmnek.

 …ez a hentesbolt pedig a korábban már bemutatott Pilisvörösvári zöldséges üzlet közvetlen szomszédságában lett kialakítva.

Most fejeztük be Pilisvörösváron egy hentes és zöldséges üzlet tervezését. Ebből most a 70m2 zöldségesüzlet és a portálkülső kerül bemutatásra. Pilisvörösvár, tipikusan egy sváb kisváros jegyeit hordozza magán. Budapest melletti hegyes dombos részen terül el, öt tó környezetében. Ezt a logóban is próbáltuk megjeleníteni.

Nemrégiben készültünk el Egerben egy 170 m2-es tetőtéri fodrászszalon és kozmetika belsőépítészeti tervezésével és kivitelezésével. A megkeresés az Egri 1552 étterem belsőépítészete által történt, mivel ügyfeleim többször ebédeltek ott és megtetszett számukra a miliő. Az épület, a belváros közepén, a sétálóutcában található, egy elég forgalmas helyen. A tavalyi ősszel kezdtük el a belsőépítészeti tervezés, mely év végére össze is állt. Megrendelőim igen rugalmasan és konstruktívan álltak a munkához, ezért a tervezés minden perce élmény volt.

Nemrégiben készültünk egy raklapgyártó cég irodájának belsőépítészeti kivitelezésével, ahol egy kb 100 m2-es helységet kellett átalakítani. A munka teljes menetét végig mi valósítottuk meg a tervezéstől, a kivitelezésen keresztül az utolsó kép felhelyezéséig. A munka érdekessége, hogy több helyen is raklapokból lettek összeállítva a recepciós, vezetői és dohányzóasztalok, szekrénylábazatok. Többhónapos tervezés és előkészítés, anyagrendelés után indult el a kivitelezés, egy napra meghatározott menetrend alapján. Amikor a munkákat elkezdtük, addigra az összes anyag már megérkezett, a burkolatoktól kezdve, lámápák, székeken keresztül a kanapéig bezárólag. A teljes kivitelezésre egy hónapot kaptunk a bontástól a teljes átadásig.