youtube instagram Facebook

Médiafal, igényekre szabva

Médiafal, igényekre szabvaMédiafal, igényekre szabvaAhhoz, hogy a szórakoztató elektronika lehetőségeit maximálisan kihasználjuk, számos lehetőségünk van, mégis talán a legjobb megoldást a médiafalak jelentik. Hiszen ezek egyszerre képesek (a felhasznált eszközök függvényében) kiváló képi és hanghatásokat nyújtani, és megjelenésükkel emelni otthonunk esztétikumát.

Olyan ez mint az ételek, ne csak finom legyen, nézzen is ki jól, nagyjából ez az az elv, ami a médiafalakat ihlette. Jelen médiafalunkban mindezt a hajlított vonalak, és az elmaradhatatlan LED világítások, valamint a divatos, világosabb színek testesítik meg. A hajlított vonalak középpontját egy hatalmas 88”-os 4K LED Tv adja, amit a média fal maga tökéletesen követ formavilágában. Továbbá az elmaradhatatlan 5.1 hangzás, és a telefonról történő vezérelhetőség természetesen alapvető, egy ilyen médiafal esetében.

Ha szeretne otthonába Ön is egy új médiafalat, mellyel tökéletessé teheti a filmezés, a zene hallgatás és a játékok élményét, akkor bízzon meg minket, és garantáltan nem fog csalódni!