youtube instagram Facebook

Lépjen egy új dimenzióba modern kivitelezésű médiafalainkkal!

belsőépítészeti tervezésA médiafal egy új keletű találmány, amellyel még inkább növelhetjük otthonunk értékét és még kellemesebbé, élvezhetőbbé tehetjük vele otthon töltött időnket. Médiafal koncepcióterveink egyedi ötletek alapján készülnek, amelyek megvalósításában, korrigálásában és kivitelezésében is segítünk. Nagyon fontosnak tartjuk a megfelelő dizájnt a belsőépítészeti tervezés során is.

Így az újabb médiafalak megalkotásakor is törekszünk a tökéletes képi világára és hangzására, amely megteremtéséhez szükség van egy nagyképernyős tévére, ami akár több irányba is kihajtható konzol segítségével, így nem csak egy szögből lehet tévét nézni. A falra helyezett Hi-Fi készülékek pedig a tiszta, erőteljes hangzásért felelősek. E mögött Led szalagokat is elhelyezünk, amelyek napszaktól, hangulattól függően váltakoztathatók.belsőépítészeti tervezés

Amennyiben Ön is élvezi az extrémnek és különlegesnek számító elektronikai berendezések használatát, akkor bátran keressen fel minket, ha belsőépítészeti tervezésre és kivitelezésre van szüksége, és mi megvalósítjuk elképzelését! Kiváló belsőépítészeti tervezőink otthonába viszik a csúcsminőséget!